Освітньо-професійний ступінь
фаховий молодший бакалавр
Спеціальність
204 "Технологія виробництва і переробка продукції тваринництва"
Кваліфікація
технік-технолог з виробництва та переробки продукції тваринництва
 З предметної галузі діяльності
Організаційно-управлінська діяльність, яка пов’язана з технологіями утримання, відтворення,виробництва і первинної переробки продукції тваринництва

Володіють основами технології виробництва продукції скотарства, свинарства, птахівництва, вівчарства і переробки тваринницької сировини та виготовлення харчової продукції, а також забезпечують реалізацію заходів щодо захисту здоров’я сільськогосподарських тварин.

Перспективи працевлаштування:

Аграрні підприємства що здійснюють виробництво продукції скотарства, свинарства, птахівництва, бджільництва, вівчарства і козівництва; підприємства харчової промисловості; спеціалізовані лабораторії ветеринарної медицини і підприємств харчової промисловості; діагностичні центри; лабораторії екологічного контролю; виробничі і торговельні підприємства діяльність яких пов’язана з технологією виробництва і переробкою продукції тваринництва; підприємства з виробництва і реалізації крафтової харчової продукції тваринного походження.

Випускники можуть обіймати такі посади:

Технік-технолог з виробництва і переробки продукції тваринництва; заготівельник тваринницької продукції і сировини; директор (керівник) малого промислового підприємства (фірми); помічники керівників виробничих та інших основних підрозділів; технік-лаборант; обліковець; торговий представник (менеджер), консультант торговельного підприємства в галузі тваринництва та харчової промисловості; фахівець з крафтових технологій виробництва харчової продукції з сировини тваринного походження та інш.

Продовження навчання за початковим (короткий цикл) або першим (бакалаврський) рівнем вищої освіти. Набуття додаткових кваліфікацій в системі освіти дорослих, у тому числі післядипломній освіті.